El eftersyn

Et eleftersyn er din sikkerhed for at el arbejdet er udført korrekt, og udføres oftes i forbindelse med hushandel, hvor det siden 2012 har været lovpligtig at få udført et eleftersyn, i forbindelse med hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsiking.

Et eleftersyn laves i forbindelse med en hushandel, og giver begge parter vished om boligens elinstallationer, hvilket giver dig mere tryghed i forbindelse med en hushandel, både som køber og sælger.

Køber

Et eleftersyn giver dig som køber et bedre indblik i boligens elinstalationers stand, evt. udbedringer af fejl og mangler. Derudover for du som køber mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring, der sikre dig imod økonomiske overraskelser på grund af ulovlig og skulte fejl i el instalationerne.

Sælger

Til dig som sælger frigøre et eleftersyn dig for dit 10-årige mangelansvar. Samt giver dig mere tryghed i din bolighandel.

Hvem må udfører et el eftersyn?

El eftersyn må kun udføres af autoriserede elektrikkere. Ni El Service er det åbenlyse valg til el eftersyn, med mange års erfaring, og mange udførte el eftersyn ved vi lige, hvilke fejl og mangler der typisk vil være tilstede.

Pris

Ni El Service tilbyder el eftersyn til 1.495,- inkl. moms i hele Hjørring, Frederikshavn og Brøderslev kommune.

Eftersynet indeholder alle udgifter til udlæg, kørsel, forsikring m.v., og omfatter grundig gennemgang af boligens elinstallationer og udarbejdelse af elinstallationsrapport.

Vederlaget afhænger af boligens samlede bygsningsareal

Vidste du at …

Der hvert år registreres godt 700 brande i boliger på grund af fejl i elinstallationer, hvor af det vurders at langt de fleste fejl og mangler vil blive opdaget ved et eleftersyn?

Vi har tidligere lavet

Kom i kontakt

Din elektriker i Vendsyssel er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Mød os på kontoret

Clausholmvej 7, 9800 Hjørring

Fang os på telefonen

Niels Jørgensen
+45 24 24 15 50
Man – Fre, 7:00-16:00

Weekender kun ved akutte tilfælde.

Kontakt os