Referencer

Vi tilbyder

Installationer

Vi tilbyder elarbejde og udfører alle former for el-installationer, lige fra opsætning af lamper og montering af hårde hvidevarer til total renoveringer og nybyggeri, både i private boliger og erhvervsbyggerier.

Så om du har brug for elvarme, energi reduktion, intelligente styringer eller noget helt andet, er Ni El Service din foretrukne partner. Med Ni El Service kan du være sikker på at kvaliteten er i orden, samt at afsluttende dokumentation af tegninger og kvalitetssikring er i orden.

Har du brug for et uforpligtende tilbud eller har brug for rådgivning, kan du kontakte Ni El Service

Fritidshuse

Helårshuse

Ombygning og tilbygning

EL-eftersyn med rapporter

Alt i belysning

EDB installationer

Intelligent belysning og installationer IHC WISER m.m.

Alarm privat

Industri installationer PLC HMI

Varmepumper – luft til luft

Her kan du se et udpluk af vores tidligere elarbejde.

Vidste du?

Hvert år registreres godt 700 boligbrande på grund af fejl i elinstallationer, hvoraf det vurderes at langt de fleste fejl og mangler vil blive opdaget ved et el eftersyn?

Eftersyn

Et el eftersyn er din sikkerhed for at el arbejdet er udført korrekt, og udføres oftest i forbindelse med hushandel, hvor det siden 2012 har været lovpligtig at få udført et el eftersyn, i forbindelse med hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring.

Et el eftersyn laves i forbindelse med en hushandel, og giver begge parter vished om boligens elinstallationer, hvilket giver dig mere tryghed i forbindelse med en hushandel, både som køber og sælger.

Køber

Et el-eftersyn giver dig som køber et bedre indblik i boligens elinstallationers stand, evt. udbedringer af fejl og mangler. Derudover for du som køber mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring, der sikre dig imod økonomiske overraskelser på grund af ulovlig og skjulte fejl i elinstallationerne.

Hvem må udfører et eleftersyn?

El eftersyn må kun udføres af autoriserede elektrikere. Ni El Service er det åbenlyse valg til el eftersyn, med mange års erfaring, og mange udførte el eftersyn ved vi lige, hvilke fejl og mangler der typisk vil være tilstede.

Pris

NiEl Service tilbyder el eftersyn til 1.495,- inkl. moms i hele Hjørring, Frederikshavn og Brønderslev kommune. Eftersynet indeholder alle udgifter til udlæg, kørsel, forsikring m.v., og omfatter grundig gennemgang af boligens elinstallationer og udarbejdelse af elinstallationsrapport.

Vederlaget afhænger af boligens samlede bygningsareal – du kan læse mere om fordelene ved at vælge et medlem af TEKNIQ her

Garantiordning

Ni El Service er medlem af TEKNIQ, hvilket giver dig sikkerhed, fordi TEKNIQ er din partner i tvivlssager. Her er et uddrag fra fordelene ved at vælge en el-virksomhed der er medlem af TEKNIQ.

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

Dét giver dig tryghed som kunde.

Får du medhold i Ankenævnet for Tekniske Installationer, og opfylder installatøren ikke ankenævnets kendelse, indtræder TEKNIQs Garantiordning og dækker omkostninger ind til og med kr. 150.000 inkl. moms. Hvis installatøren har indbragt sagen for domstolene inden 4 uger efter afsigelsen af Ankenævnets kendelse, dækker garantiordningen fra det tidspunkt, hvor endelig dom foreligger, hvis installatøren ikke opfylder dommen.

Garantiordningen dækker, når virksomheden er medlem af TEKNIQ på det tidspunkt, hvor klagen modtages i Ankenævnet.

Garantiordningen dækker ikke i sager, hvor der klages over elinstallationsrapporter

– TEKNIQ

Du kan læse mere om fordelene ved at vælge et medlem af TEKNIQ her